Telefoon Tas school kopen, smartphone opbergtas in de klas (telefoonhotel)
Telefoon Tas school kopen, smartphone opbergtas in de klas (telefoonhotel)
 

Telefoon Tas school, telefoontas smartphone opbergtas klas

8.8 uit 4 beoordelingen
 
Telefoon Tas voor mobieltjes in de klas!
Voor extra rust op school
Bij de les, examen of een toets
30 genummerde vakken
Korting bij>25? Mail info(at)i12cover.nl

Ons artikelnummer: MH33-296552

Lees de volledige beschrijving
Bekijk de combinatie aanbiedingen
€ 36.95
23.95

Ruim voorradig

   
  Gratis verzending
 
Kies uw kleur

Supersnelle levering
 
 

Combinatie aanbiedingen met populaire accessoires

Combineer Telefoon Tas school, telefoontas smartphone opbergtas klas met een van onze best verkochte accessoires!
 
thumbnail
Combineer met: Telefoon Tas school, telefoontas smartphone opbergtas klas
€ 36.95 + 21.50
Combinatie bestellen

thumbnail
Combineer met: Militaire LED Zaklamp 3800 Lumen Zoomfunctie, met batterijen
€ 43.50 + 14.50
Combinatie bestellen

thumbnail
Combineer met: Compacte Verrekijker voor in de schemering en overdag
€ 39.99 + 14.50
Combinatie bestellen

BeschrijvingTelefoontas

 

Mobiel telefoongebruik in de klas vormt een steeds groter probleem. De telefoontas van 123BestDeal biedt hiervoor een ideale oplossing.

 

Wat is de telefoontas?

De telefoontas of telefoonzak is een organizer met plek voor meerdere mobiele telefoons. In de genummerde vakken kun je tot wel 30 mobiele telefoons opbergen. De telefoontas kan bijvoorbeeld gebruikt worden voor de mobiele telefoon op school. Elke leerling heeft zo een eigen genummerd plekje in de tas voor zijn of haar smartphone. De telefoons hoeven niet langer verzameld te worden in een bak of doos en kunnen individueel opgeborgen worden. Zo blijft elke mobiele telefoon goed beschermd tegen krassen en andere beschadigingen. Ook zijn de smartphones aan het einde van de schooldag of in de pauze weer gemakkelijk en snel terug bij de desbetreffende leerling.

 

De telefoontas van 123BestDeal is 59 centimeter breed en 78 centimeter lang. De tas kan overal op school worden opgehangen door middel van de meegeleverde ophang haken. Ook is de tas voorzien van vier ophangogen. Je telefoon opbergen kan in de vakken van stof met grote witte cijfers. De vakken bieden voldoende ruimte voor elk type, merk en formaat smartphone. De telefoontas is verder afgewerkt met een vrolijke gele strip met de ophangogen.

 

De telefoontas: niet alleen voor de mobiele telefoon in de klas

Op scholen vormt het toenemende mobiele telefoongebruik een steeds groter probleem. Hoewel smartphones zeker ook het (digitaal) leren kunnen bevorderen, vormen zij toch vaker een grote afleiding voor leerlingen en leraren. Deze telefoon organizer is dus een oplossing om de smartphone geheel uit de les te verbannen, maar kan ook helpen om op specifieke momenten meer rust en concentratie te realiseren. Denk hierbij bijvoorbeeld aan spreekbeurten, toetsen en eindexamens.

 

De telefoontas biedt echter niet alleen een oplossing voor telefoongebruik in de klas. Ook voor bedrijven kan de optie om de telefoon op te bergen een uitkomst zijn. Op de werkvloer kan een smartphone namelijk voor de nodige afleiding zorgen. Om efficiënt en geconcentreerd te werken, geeft je telefoon in een persoonlijk genummerd opbergvakje rust wanneer je dat even nodig hebt. Vooral tijdens vergaderingen of brainstormsessies is de telefoontas een handige uitkomst.

 

De impact van de telefoontas

Vanuit verschillende hoeken klinken steeds vaker noodkreten over de negatieve effecten van ons overmatige telefoongebruik. Zo leidt vaak op de smartphone kijken bijvoorbeeld tot een verminderde concentratie, rusteloosheid, schade aan de ogen of een individualistische leefstijl. Overmatig telefoongebruik kan zich zelfs ontwikkelen tot een ware verslaving. Diverse psychologen geven aan dat de continue afleiding door notificaties en het niets willen missen op sociale media ernstige schade kan aanrichten. Het wordt steeds moeilijker om voor een langere aaneengesloten tijd onze aandacht op iets specifieks richten en dat zal alleen maar verder afnemen.

 

In de strijd tegen aandachtsverlies speelt de telefoontas dus een zeer belangrijke rol. Wil jij de smartphone geheel verbieden in de klas op school, op je werkplek of wil je de hoeveelheid digitale prikkels op bepaalde momenten van de dag wat beperken? Je telefoon opbergen in de telefoontas is een goed middel om deze doelen te bereiken.

 

Een telefoontas kopen?

Steeds meer leraren hebben de telefoontas met succes in hun klaslokaal geïntroduceerd en ook vanuit het bedrijfsleven komt er steeds meer vraag naar dit product. Wil ook jij meer rust en concentratie bereiken op school of op de werkvloer? Koop dan je telefoontas gemakkelijk online bij 123BestDeal! Je nieuwe telefoontas wordt snel geleverd. Wanneer je op werkdagen namelijk voor 20.00 uur bestelt, heb je bestelling de volgende dag al in huis.

 

Wil jij de telefoontas introduceren in elke klas op school? Bij afname van meer dan 25 stuks bieden wij korting. Mail  ons gerust voor meer informatie over het kopen van meerdere telefoontassen.

 

 

Specificaties

Classificatie0 sterren
MateriaalMix
Lengte / Breedte / Hoogte
(incl. verpakking)
780 / 590 / 15 mm
Gewicht
(incl. verpakking)
227gr
 

Handleiding

 •  

  Beoordelingen (4)

  goed produkt, goede prijs. werkt prima voor in de klas, ismakkelijk mee te nemen naar de volgende les
  8/10

  geschikt voor school doeleinden

  • licht in gewicht
  • voldoende ruimte
  • haken zitten wat los aan de zak en vallen er gemak
  - 31-10-2019


  Geweldig kwalitatief goed product en een zeer snelle levering
  10/10

  Telefoontas voor in de klas

  • Veel vakjes
  • Leuke kleur
  • Kwalitatief goed
  • Geen
  - 03-10-2019


  Dat werkt goed!
  8/10

  Tas met vakjes voor 30 telefoons. Kleur zwart, goed te verstoppen achter een schoolbord/smartboard. Goed voor gebruik in klaslokaal.

  • Leerlingen doen hun telefoon in de tas en hebben m
  • De grotere telefoons zijn iets te zwaar voor de va
  - 24-10-2018


  Aanrader, de telefoon tas!
  9/10

  De telefoon tas is besteld omdat verschillende docenten last hadden van de vele telefoons in de klas. Na aanschaf van de telefoon tas, zijn de problemen met de vele telefoons tijdens de les opgelost. Zelf hebben wij er nog nummers aan gehangen. Nu werkt de telefoontas als een soort garderobe. Je levert de telefoon in en krijgt er een nummer (1 t/m 30) voor terug. Vooralsnog zijn er geen problemen ondervonden.

  • Simpel in gebruik
  • Handige bevestigingsclips
  • Degelijk materiaal
  • Aangename prijs/kwaliteit verhouding
  • Reclame 123bestdeal is niet perse nodig bovenaan d
  • Eventueel uitgifte nummers bijleveren.
  - 11-10-2018


   
   
  Maak kans op €25 shoptegoed, schijf nu jouw productreview
  Review schrijven