VR Google Cardboard Pro XL for VR Google Cardboard Pro XL for
VR Google Cardboard Pro XL for
VR Google Cardboard Pro XL for
 

VR Google Cardboard Pro XL for 4.5 till 6 inch smartphone

7.1 uit 7 reviews
 
Made from high quality cardboard
Watch 3D and 360 degrees around you
Works with iOS, Android & Windows
Easy to fold together
With NFC and elastic headband

Product code: A87-241368

Skip to the full description
Check out the discount options
€ 19.50
9.50

Fully stocked

   
  Fits

  Universal fit
  €1.99 shipping
 
Pick your color

Super fast delivery
 
 

Bundles with our most popular accessories

Combine VR Google Cardboard Pro XL for 4.5 till 6 inch smartphone with one of our best-selling offers
 
thumbnail
Combine with: 16GB SDHC Memory Card
€ 29.95 + 12.95
Order this bundle

thumbnail
Combine with: Power Bank 5600 mAh portable charger
€ 36.50 + 14.50
Order this bundle

thumbnail
Combine with: Luxorious Storage Bag for your VR Glasses
€ 38.50 + 13.50
Order this bundle

Description

Google Cardboard for Virtual Reality.

The Google Cardboard makes it possible to experience Virtual Reality in a simple and affordable way. The cardboard makes VR attainable for everyone who want to experience it. This VR Google Cardboard Pro XL is suitable for most 4.5 till 6 inch smartphones. Thanks to its larger size, the distance between your phone screen and the lens is wider so you have a better picture. 

This version is made from a better quality cardboard than the standard version and is partially assembled. The only thing you need to do is fold it together.

Install one of the many VR apps on your smartphone, place the smartphone in de Google Cardboard and enjoy the virtual reality 3D experience. From a cinema and fast roller coasters till waking with dinosaurs. From now on you can experience everything in 3D, 360 degrees around you.

NFC 

The VR Google Cardboard Pro is equipped with an NFC tag. This can be used to automatically launch apps or video’s.

Universal accessory

The VR Google Cardboard Pro XL is suitable for almost every 4.5 to 6 inch smartphone like the iPhone 6 / 6S (Plus), Samsung Galaxy Note 3 & 4, Galaxy S5 & S6, Google Nexus 6, Huawei Ascend Mate 7 and OnePlus One.

Specifications

Classification3 stars
MaterialMix
Length / Width / Height0 / 0 / 0 mm
Weight110gr
 

Reviews (7)

VR Cardboard
8/10

De kartonnen cardboard 3D viewer is een leuk, goedkoop product om kennis te maken met 3D viewing. Na wat moeite met het in elkaar zetten en na wat aanpassingen is het uiteindelijke resultaat leuk en goed bruikbaar om kennis te maken met de 3D wereld via je eigen smartphone. Filmpjes zijn onder anderen te vinden op YouTube.

 • Goedkoop basic model VR-bril, ruim genoeg voor bri
 • Door het ingebouwde magneetje te verschuiven kon i
 • Er komt geen licht langs de phone.
 • Lastig in elkaar te zetten, door ontbreken van han
 • De bevestiging van mijn HTC One M8 in de bril was
- 20-06-2016


Top product!
9/10

2 weken geleden ontdekte ik het fenomeen 'virtual reality'. Virtual reality is in principe een neppe wereld die er realistisch uitziet door middel van een bril. Hoe gaaf is dat? een bril op je hoofd en je waant je ineens in een achtbaaan/raceauto/ruimteschip etc. Als dat te heftig is is er ook een mogelijkheid om het paleis van de zonnekoning (versaillles) te bezoeken, of even lekker mooi een rondje lopen door de mooie bergdorpjes aan de andere kant van de wereld. Zo zijn er nog wel duizenden al dan niet tienduizenden dingen te ontdekken met het nu nog zo jonge virtual reality bril concept. En dat allemaal vanuit je woonkamer/slaapkamer/achtertuin enzovoort. Nu had ik wel is eerder gehoord van een bril die je op zet en vervolgens in een 'virtuele wereld' stapt, maar toen de prijzen voorbij kwamen wist ik al genoeg... Tot dat Google ineens de VR Google Cardboard presenteerde, een virtual reality bril voor een hele betaalbare prijs (vanaf €10,- afhankelijk van de telefoon). Een virtual reality bril van karton die je zelf in elkaar mag zetten, hoe gaaf is dat! Binnen een minuutje zit het in elkaar, je download een app vanuit de playstore en schuift je telefoon in de bril. Zet hem op je neus en ontdek de virtual reality wereld! Ik moest en zou die bril natuurlijk zo snel mogelijk hebben; dus dacht ik meteen aan 123bestdeal.nl . 's middags meteen besteld en gelijk binnen 24 uur de volgende dag binnen gekregen! Kortom ; over deze bril hoeft u niet te twijfelen het is elke euro waard!

 • Goedkoop
 • Makkelijk in elkaar te zetten
 • Makkelijk in gebruik
 • Snelle levering
 • Beetje misselijk van de achtbaan de eerste keer.
- 03-03-2016


'Google' Cardboard Pro XL
5/10

Ik heb het product binnen 24 uur ontvangen. Alleen naar mijn verwachtingen is het product erg afgevallen. Het 'middenstuk' wat de lenzen van elkaar scheid ontbrak. En ook was het een heel proces om het in elkaar te zetten. Bepaalde gleufjes waar je het moest in schuiven ontbraken en ook moest er een deel bijgeknipt worden. Na wat plakband en geknip is het verders een goed product. En het werkt zoals het hoort.

 • Scherp beeld
 • Met hoofdband
 • Lastig in elkaar te zetten
 • Bepaalde onderdelen ontbreken
- 03-03-2016


leuk speeltje, wel wat aanpassingen nodig.
8/10

De CardBoardXL is voornamelijk voor grotere telefoons. Zodoende zijn er wat aanpassingen nodig om kleinere telefoons zoals de s5 mini, die net niet in de reguliere CardBoard passen, te faciliteren. De meegeleverde verstelbare hoofdband is ideaal bij het bekijken van wat langere 3D side-by-side videos op youtube, maar veroorzaakt wel afdrukken van de kartonnen randen op je gezicht. Ik heb dat ondervangen door wat dikkere stof vast te nieten op de randen van de CBXL. De CBXL is ook geschikt om SBS 3D videos en afbeeldingen te bekijken uit andere bronnen op het internet. Al is er niet zo heel veel beschikbaar in dit formaat (althans, naar mijn smaak). Omdat het beeld in tweeen wordt gehakt, halveert de beeldkwaliteit, wat bij lage resoluties al gauw leidt tot pixelisatie, al zal dit bij een smartphone met FullHD resolutie of beter niet zo gauw een issue zijn. Het is een leuk, en vooral extreem betaalbaar speeltje, wat me alleen maar meer doet verlangen naar een volwaardige 3D videobril. De feature van de magneetring om de CBXL te bedienen heb ik tot op heden niet gebruikt. Net als de bijgeleverde NFC sticker. Een van de weinige android apps die ideaal is om 3D SBS beelden op af te spelen is SBS 3D Player van hot pattern, te vinden in de play store.

 • makkelijk in elkaar te zetten!
 • indien juist afgesteld, scherp 3D beeld.
 • goedkoop, maar wel degelijk!
 • makkelijk aan te passen aan eigen wensen.
 • bij gebruik hoofdband, afdrukken op het gezicht.
 • vereist eigenlijk telefoon met FullHD resolutie of
 • aanpassingen voor eigen telefoon zijn in de regel
- 29-12-2015


Prima VR bril voor de prijs
8/10

Werkt goed op je lachspieren :)

 • Degelijkheid
 • Het in elkaar zetten
 • Prijs/kwaliteit verhouding
 • Karton snijd onder de ogen
 • Geen uitsparingen voor aan- volumeknoppen
- 29-12-2015


- 13-03-2016
10/10

Goed


- 14-02-2016
2/10

Heel erg slecht! Ik had een cardboard besteld en ontvangen. Voor retourneren moest ik betalen en uiteindelijk wilt 123bestdeal mijn geld niet terug geven (aankoopbedrag). Wel willen ze het cardboard weer terug sturen maar moet ik zelf de kosten hiervoor b


 
 
Maak kans op €25 shoptegoed, schijf nu jouw productreview
Review schrijven